Det där med att skaffa en hund är inte alltid så lätt. Men när du väl har övertygat både dig själv och din familj om att ni faktiskt ska ha en hund kan det vara dags att läsa på lite extra. Då är du varmt välkommen in till vår blogg!

Lär dig mer så blir hundägandet enklare och roligare

Ju mer du lär dig om hundar och om kennelägande desto enklare och roligare kommer det bli att ha en hund. Vi har stor erfarenhet av att både äga, träna och föda upp hundar. Du kan därför lita på att våra tips och råd stämmer. En sak som är viktig att tänka på är att alla hundar inte fungerar likadant och särskilt när det gäller träning och uppfostran kan det vara klokt att prova sig fram till vilka tekniker som passar bäst på den egna hunden. En hund som är mer rädd av sig och som kanske inte har blivit så väl omhändertagen innan kan behöva tränas på ett betydligt mer varsamt sätt.

Vad kan vår blogg hjälpa dig med?

Vi har skapat vår blogg med målsättning att kunna ge blivande hundägare, personer som redan har hund och kennelägare mer kunskap. Vi vill bland annat berätta mer om hundrasen labrador som ligger oss väldigt varmt om hjärtat efter flera års uppfödning. Alla vet inte att labradoren är en ras som faktiskt passar till flera olika användningsområden. Dessutom vill vi med bloggen ge stöd till dig som ska skaffa din första hund.